ZID INVEST

 

Izgrađeni objekti

Kalvarija

Kalvarija je miran deo gornjeg Zemuna pretežno stambenog tipa sa porodičnim kućama. Lociran je između ulica Prilaz (stari naziv Jakuba Kuburovića) i autoputa Beograd-Niš, odnosno između Ulice Tošin bunar i Ulice Mozerove (stari naziv Sime Šolaje).

Nizak nivo podzemnih voda i povoljnost lesa kao dobre podloge, činile su ovaj deo Zemuna od uvek najinteresantnijim za gradnju, pa ne čudi veliki broj vila i velikih porodičnih kuća imućnih zemunskih porodica baš na ovom mestu. Na obodima Kalvarije nalaze se vidikovci sa kojih se pruža panoramski pogled na ceo Beograd, od Dunava sa leve strane do novobeogradskih blokova sa desne strane.

1-panorama
1-panorama

2-mapa
2-mapa


Na Kalvariji postoje tri vrtića, Osnovna škola Rade Končar, a u središnjem delu naselja prostire se prelep park Jelovac sa preko 6500m² travnate površine, više od 400 sadnica stabala i bogatim sadržajem za sport i rekreaciju kao što su igrališta sa gumenim podlogama za najmlađe, rukometni tereni, odbojkaški tereni, košarkaški tereni i sprave za vežbanje.

07
07

08
08

09
09


Iako u urbanoj sredini Kalvarija je zaklonjena od buke i saobraćajne gužve, pa nije retkost da se ulice do kasnog popodneva pretvaraju u šetališta i dečija igrališta.    

10
10

11
11

 

O nama

Firma Zid Invest bavi se investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objekata. Posedujemo sve...
Detaljnije »

Izgrađeni objekti

Stambeni objekat u Zlariborskoj 49 ima termoizolovanu fasadu, PVC stolariju sa roletnama na svim otvorima, stanovi su...
Detaljnije »

Prodaja stanova

Za aktuelnu ponudu stanova možete nas kontaktirati putem maila ili na navedene brojeve telefona...
Detaljnije »

Aktuelna lokacija

Objekat u izgradnji bruto površine 1950m2 stanovi struktura...
Detaljnije »

Kontakt

ZID INVEST
Dr. Nedeljka Ercegovca 29b, Zemun, Beograd
Telefon: 011 261 77 22
Detaljnije

Profil

Preduzeće ZID INVEST D.O.O. se bavi investicionom gradnjom stambeno-poslovnih objekata. Nama se možete obratiti ukoliko...
Detaljnije

Reference

Imamo energičan i posvećen tim koji radi na zajedničkom zadatku stalnog unapređenja poslovanja kompanije...
Detaljnije